مشاوره حقوقی رایگان - میانجی گری در درگیری

سلام. بین دو نفر درگیری با چاقو اتفاق افتاده بود که از بخت بد من از راه رسیدم و خواستم میان این دو نفر میانجی گری کنم که در همین موقع برادر یکی از طرفین هم آمد. حالا هر دو طرف دچار جراحت شدند. یکی از طرفین من رو به عنوان شاهد معرفی کرده که اون دو تا برادر من رو میزدند. اون یکی طرف ها هم از خود من شاکی شدند که این نگه داشته و اون یکی زده است. الان قاضی چه تصمیمی برا من میگیرد؟ ظاهرا نیت این ها نزاع دسته جمعی کردن پرونده هست.( چون علاوه بر این ها هر دو طرف نوشتند که پدر هر دوشون هم در درگیری بود. یعنی هم این طرف نوشته که پدر اون طرف هم در درگیری بود و هم این طرف اون هم به دروغ که اصلا هیچ کدوم نبودند و در وهله اول فقط دو تا با هم درگیر بودند) الان تکلیف من این وسط چی میشود؟

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام نزاع دسته جمعی جرم است و قابل مجازات ؛ سعی کنید با هم به مصالحه برسید