مشاوره حقوقی رایگان - جدا کننده در درگیری

سلام، چند روز پیش دو نفر از اهالی محل باهم درگیر شدن با چاقو و جراحات شدید برداشتن من شروع به جدا کردن کردم و جداشون کردم ،الان یکیشون از من هم شکایت کرده اونجا دوربین نبوده اما شاهد هس که من فقط جدا کردم میخواسم بپرسم برای جدا کننده حکمی میدهند یا نه؟ و میتونه اتهام الکی بزنه به من یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه با شاهد ثابت شود که شما فقط قصد میانجیگری داشتید باید تشویق هم بشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت و