مشاوره حقوقی رایگان - نبودن اسم فرزند در شناسنامه مادر و رسیدن ارث

سلام مادربزرگم سالها پیش از پدربزرگم جدا شدن و شوهر کردن بخاطر مسائلی که پیش اومد به درخواست همسرشون اسم پدرمو عمومو از شناسنامش پاک کردن الان اسم مادربزرگم تو شناسنامه پدرم هست ولی اسم پدرم نه. تو شناسنامه مادربزرگم نیس میخواستم بپرسم آیا بعد از فوت ایشون چیزی به پدرم ارث میرسه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله اما ابتدا باید نسبت به اصطلاح شناسنامه اقدام کنید .
موفق باشید