مشاوره حقوقی رایگان - راهی بعد از توقیف اموال که مبلغ اعسارو کم کنم

سلام بنده 178 میلیون چک دست بابایی دارم که 160میلیون از ان را پرداخت نمودم رفته تامین خواسته زده رو 21میلیون اعسار زدم دادگاه 7میلیون ماهی سه میلیون قسطی کرد نتوانستم هفت میلیونو بدم توقیف اموال گرفته که چیزی برای توقیف نداشتم راهی برای اعسار هست که مبلغ پیش پرداختو کم کنم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله میتوانید درخواست تعدیل و تقلیل اقساط به دادگاه تقدیم کنید.
موفق باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید دادخواست تعدیل اقساط را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید