مشاوره حقوقی رایگان - احراز هویت یا حداقل تابعیت ایرانی

با سلام و خسته نباشید
بنده متولد ایران از یک پدر افغان و یک مادر ایرانی ام که پدرم بیسواد بوده و بعد از خدمت سربازی و مهاجرت به ایران با مادرم آشنا گردیده و و من به دنیا آمدم در سال 1372 ولی کمی بعد پدرم به دلیل اعتیاد و تعصب ملیت و مردانگی مادرم را طلاق داد و با من برگشت به افغانستان و این در حالی است که من هیچ اطلاعی از مادرم ندارم چه برسد به مدارک تولد و ازدواج چون پدرم و انگار مادرم بیسواد بودند و تمام اقداماتشان ساده و بدون تشریفات اداری و ثبتی بوده و بنده الان در اروپا هستم .
برای من فقط اعاده ی حیثیت اهمیت دارد وگرنه دارای تابعیت افغان و اروپایی هستم خصوصا با توجه به قانون مادر ایرانی که کار را آسان کرده است.
ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید از طریق دادگاه حکم اثبات زوجیت و اثبات تولد خودرا دریافت کنید اما باید بدانید که انجام این کار تقریباً شدنی نیست چون به گفته خودتان هیچ مدرکی ندارید.
از طرفی با توجه به شرایط تابعیت فعلی شما این کار غیر ضروری است و دردسر زیادی برای شما ایجاد می نماید.
حیثیت هر فرد به شرف و انسانیت اوست و ملیت و قومیت تاثیری در آن ندارد.
سر بلند و پیروز باشید