مشاوره حقوقی رایگان - نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک

سلام ، روزتون بخیر ! من یه پلاک ازاد به ادرس فعلی به نام خودم دارم ایا برای گذاشتن همون پلاک روی ماشین جدید باید دوباره احراز محل سکونت انجام بشه منظورم ارائه اجاره نامه و‌ سند...؟ و اینکه برای گرفتن نوبت اینترنتی تعویض پلاک این هفته نوبت نمیده و سیستم هنوز برای هفته بعد هم اجازه نمیده ، به چه صورته؟ چون تایم وکالتی که از فروشنده دارم محدوده

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین به یک تعویض پلاک منطقه دیگه رجوع کنین اگر شش ماه گذشته باشه از پلاک بدون خودرو پلاک تجدید میدن و اون پلاک رو ازبین میبرن