مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن نوبت تعویض پلاک

با سلام.
آیا برای نوبت گرفتن اینترنتی تعویض پلاک میتوانم با کد ملی همسرم نوبت بگیرم یا خیر؟
چون چند بار با کد ملی خودم نوبت گرفتم و لغو کردم اجازه گرفتن نوبت با کد ملی خودم را نمی دهد.

پاسخ ها :

گرفتن نوبت اینترنتی تعویض پلاک با کد ملی دیگری نوبت اینترنتی تعویض پلاک با کد ملی دیگری نوبت دهی اینترنتی تعویض پلاک تعویض پلاک