مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت اقساط محکومیت مالی

سلام. وقت بخیر
در خصوص پرداخت اقساط محکوم علیه به صورت ماهانه، از قرار ماهی سی میلیون ریال آن هم حدود ده سال به حساب دادگاه، با توجه به شیوع بیماری کرونا و اینکه هر ماه می بایست اینجانب (خواهان) به دادگاه مراجعه کنم برای مطالبه طلب خود و اینکه ظاهرا دادگاه حدود 10 روز طول می کشد تا آن را به حساب اینجانب واریز کند، آیا می توان با محکوم علیه توافق کنم هر ماه اقساط را به حساب اینجانب واریز کند. و فیش واریزی را بعدا به شعبه ارائه نماید. آیا این کار درستی است؟ یا مطابق رویه دادگاه هر ماه برای طلب خود به شعبه بروم. لطفا اینجانب را رهنمون فرمایید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. توافق شما بسته به متنی که تنظیم می نمایید ممکن است تبدیل تعهد باشد و منجر به این شود که در صورت عدم پرداخت ناچار شوید مجددا طرح دعوی نمایید. اما اگر به درستی توافق نمایید بله موردی نخواهد داشت.