مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات سازنده در قرارداد پیش فروش

سلام
سازنده در پیش فروش یک واحد آپارتمان ، سرامیک کف اتاق سالن و آشپزخانه را به درستی اجرا نکرده و نسبت به دیوار خطوط سرامیک رو با زاویه اجرا کرده است لذا با پیگیری از سازنده و بنگاه معاملاتی ، سازنده حاضر به رفع آن نیست و مقدار کمی خسارت حاضر است پرداخت کند ، از زمان تحویل هم یک هفته گذشته است. قرارداد پیش فروش در بنگاه معاملاتی تنظیم شده و محضری نشده و وجه هم بصورت کامل پرداخت شده است و در قرارداد پیش فروش یک موسسه داوری برای بررسی اختلافات تعیین شده است.
الان چه اقدامی و به چه عنوان بایستی انجام بدهم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که سند رسمی نبوده جرم است شکایت کیفری علیه وی مطرح کنید هم چنین میتوانید حقوقی الزام به انجام تعهد را بخواهید