مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری وانت نیسان یخچالدار به باری

سلام من یک نیسان مدل95 دوگانه کارخانه خریدم تو کارتش نوشته یخچالدار ولی باری کردنش الان میخوام برم تعویض پلاک تغییر کاربری بدم میخواستم ببینم چقدر هزینه داره وچه مدارکی میخواد ماشین هم هنوز تعویض پلاک نشده مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید از دادگاه نامه بده بعد در غیر این صورت تعویض پلاک انجام نمیشه