مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری وانت نیسان یخچال دار به باری

سلام. من نیسان وانت یخچالدار دارم و میخواهم آن را باری بکنم. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قبل از هر گونه اقدام جهت کسب مجوز به راهنمایی و رانندگی ناجا مراجعه و پس از اخذ مجوز نسبت به انجام تغییرات اقدام و مجددا جهت اصلاح اسناد و مدارک و ثبت آنها، در راهنمایی و رانندگی اقدام نمایید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
خب باریش بکن خخخخ