مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پدر

سلام خسته نباشید، من مادرم ایرانی و پدرم افغان هست، پدرم فوت شده و من از روی شناسنامه مادرم برام شناسنامه گرفتن، توی قسمت مشخصات پدر در شناسنامه ام فقط یک اسم هست بدون هیچگونه مشخصات میخاستم بدونم که ایا میشه نام پدرم رو توی شناسنامه تغییر بدم یانه؟ ممنونم

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

به اداره ثبت احوال شهرتون مراجعه کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام و درود

در صورتیکه نام پدر شما فرضی است یعنی نام پدر حقیقی شما نیست فقط با دادخواست اثبات نسب ، نسبت به پدر واقعی میتوانید آنرا تغییر دهید .