مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودر در ساختمان

مدت بیست سال هست در یک ساختمان دو طبقه ساکن هستم ملک جنوبی بوده و بنده در ضلع غربی پارکینگ پارک میکرده ام طبقه اول بعد از سه بار خرید و فروش این مالک اخری در ضلع شرقی پارک میکرده بعد از سه سال امروز ماشین خودروشو در محل پارک من پارک کرده و عنوان میکنه میخام از این به بعد اینجا پارک کنم ایا قانونی البته در سند این دو واحد محل پارک قید نشده.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه محل پارکینگ اختصاصی مشخص نشده است ، هر دو در محل پارکینگ سهم و حق دارید بنابراین هر کس زودتر پارک کرد دیگری حق منع وی را ندارد