مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من چند ماه پیش با یکی شریک شدم تو یه مغازه سوپر مارکت به دلایلی بعد چند روز کنار کشیدم و 125 میلیون جنس خریده بودم که قرار شد 3 ماهه بهم برگردونه و 120 میلیون سفته ازش گرفتم و مغازه هم دایره و درامدش هم خوبه ایا میتونم حکم سریع بگیرم رو مغازه پولمو بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به تعهداتش عمل نکرده می توانید دادخواست بدهید.
جهت مشاوره تماس بگیرید

رسول امانی کمال آباد

جناب آقای رسول امانی کمال آباد :

سلام بله اقدام کنید به سفته ها.

محمدرضا كمالي

محمدرضا كمالي:

سلام
بسته به نوع اقاله اي داره كه تنظيم كرديد
بسته به شرايط تنظيمي مي تونيد سفته ها رو به اجرا بذاريد و از طريق توقيف اموال و مسدودي حسابهاي بانكي طلبتون رو وصول كنيد