مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام و خسته نباشید ملکی که در اختیار مستأجر بوده بعد از پایان مهلت قرارداد مستأجر نسبت به تخلیه آن اقدام نمیکنه ملک به نام پدر بنده هست و در حال حاضر خود من می‌خوام اونجا ساکن بشم با توجه به قانون های جدید کرونا لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توجه به مصوبه ستاد کرونا تخلیه ملک تحت شرایط خاص ممکن است.نیاز شخصی هم یکی از همان شرایط خاص است.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر شرایط قرارداد تخلیه فوری را جواب میده از طریق شورا و اگر نه دادخواست تخلیه باید بدهید . کرونا هم اثری ندارد