مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی با یک شاهد و تحقیقات محلی که به موضوع اشاره مستقیم ندارد

سلام و خسته نباشید دادیار از دعوت شاهد به دادسرا خودداری کرده و قرار نهایی صادر کرده. قاضی دادگاه هم تا بحال از دعوت شاهد دروغین امتناع کرده. و میگفت شاید ما به همان شهادت در پاسگاه اکتفا کنیم با وجود اینکه ما گفتیم شهادت دروغ داده و با توجه به اینکه جهت شهادت دروغ در پاسگاه نمی توان شکایت کرد گفتیم او را دعوت کنید که اگر باز شهادت کذب داد علیه اش شکایت کنیم ولی تابحال با نوعی لجبازی از دعوت شاهد امتناع کرده. و گفت: اگر ما سختگیری کنیم کسی شاهد نمی شود. و پرونده در دادسرا به امضا دو قاضی میرسد و حتما یه چیزی بوده. ما استنباطهایش را بی ربط میدانیم. خواهشمندیم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی قیصری نجف ابادی

جناب آقای مرتضی قیصری نجف ابادی :

شما برای اثبات شهادت دروغ باید شاهد را بوسیله شاهد جرح میکردید راه را اشتباه رفته اید