مشاوره حقوقی رایگان - فرزند تحت پوشش بهزیستی

سلام من خانمی مطلقه و دارای یک فرزند می باشم که بدلیل اعتیاد پدرش و عدم صلاحیت او تحت تکفل خودم می باشم. من بعد از طلاق از طرف مرحوم پدرم که مستمری تامین اجتماعی می باشد مستمری ماهانه به مبلغ 981 هزار تومان دریافت میکنم. و دخترم به مدت چند سال تحت پوشش بهزیستی بود اما از سال جدید حقوق دخترم رو قطع کرده اند به این دلیل که من مستمری تامین اجتماعی هستم. من بیکار می باشم. فرزندم را نمی توانم تحت پوشش خود دراورم. و بهزیستی هم به علت اینکه من مستمری تامین اجتماعی هستم فرزندم رو قبول نمیکند. ایا چنین چیزی امکان دارد.پیشاپیش از راهنمایی شما بزرگواران متشکرم.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و ابطال مصوبه بهزیستی راربدهید