مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در بهزیستی

با سلام و تقدیم احترام
اینجانب دارای بیماری صرع می باشم و در انجمن صرع دارای پرونده بوده و کارت عضویت نیز دارم .
در طول دوره خدمت نظام وظیفه که قبل از ابتلا به بیماری صرع بوده است 20 ماه سابقه حضور در جبهه دارم که بدین منظور کارت ایثار نیز در اختیارم قرار گرفته است.
لطفا بفرمایید میتوانم به عضویت سازمان بهزیستی در آیم یا خیر.
با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر منظورتان استخدام در اداره بهزیستی است خیر . استخدام ، شرایط خاصی دارد
ولی اگر بخواهید تحت پوشش بهزیستی قرار بگیرید امکان دارد و باید درخواست خود را به اداره بهزیستی کل ، مطرح نمایید تا در کمیسیون پزشکی بررسی گردد
ولی شما میتوانید به امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اداره بهزیستی اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه استعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از اداره مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جهت تحت پوشش قرار گرفتن بهزیستی بایستی روال اداری طی شود که می توانید از ارگان مربوطه سوال فرمایید.