مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر پمپ آب

سلام و خسته نباشید.
ما در یک آپارتمان سه واحدی که یکی از همسایه ها در طبقه منفی 60 هستن زندگی می کنیم و پمپ آب بدلایلی خراب می شود و نیاز به تعمیر دارد و همسایه پایینی (منفی 60) عنوان می کند که ما نباید هزینه تعمیرات را بدهیم و در زمستان برای فرار از هزینه تعمیر پمپ لوله کش آورد و پمپ را از واحد خودش جدا کرد که همان موقع هم بهشون گفتیم که در تابستان آب به واحدتان نمیرسد و دچار مشکل می شوید ولی خوب گوش نکرد و الان که هوا گرم شده آب ندارند و اصرار به وصل کردن پمپ آب دارند و حاضر هم نیستند هزینه تعمیرات پمپ را بدهند آیا کار ایشان درست است و از لحاظ حقوقی می توانند ادعای عدم پرداخت کنند و همچنین اعلام میکنند که پمپ آب در زیر پله برای آنها سرو صدا دارد و چون سروصدا را تحمل میکنیم هزینه نباید بدهیم .

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام
طبق قانون آپارتمان نشینی،همه در هزینه ها شریک هستند،اما طبق عرف و اخلاق چون ایشون سروصدا رو تحمل میکنه،بتونین مراعات حالشو بکنین،بهتره