مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسایه ها بر سر پمپ آب و...

با سلام
در یک ساختمان 4 طبقه ایم. پمپ آب داریم بی مخزن. همسایه ها راضی به گذاشتن مخزن نیستند و پمپ هم فرسوده و خراب است و هر بار خود یکی از طبقات هزینه زیادی می گیرد و آن را به ظاهر تعمیر می کند. همسایه ها نه راضی به گذاشتن مخزن هستند و نه خرید پمپ نو. یک بار هم که سه طبقه سفر بودند، پمپ را جای دیگری برده بودند بی اطلاع.
آیا راهی هست که ما پمپ و مخزن جداگانه نصب کنیم؟

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام بله بهترین روش تعبیه مخزن و پمپ جدادگانه برای هر واحد است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لوله اختصاصی دارید می توانید اقدام کنید
بهتر است قبل از اقدام به بقیه مالکین اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید جهت نصب مخزن اقدام کنند و در اظهارنامه بنویسید که نصب مخزن ضروری است اگر همکاری نکردن می توانید خودتان اقدام کنید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

تامین دلیل اخذ نمایید .سپس بطرفیت تمامی واحد ها طرح دعوی الزام به تهیه لوازم و پمپ .در صورت عدم اقدام و پس از صدور رای از ناحیه ایشون میتوانید با اذن دادگاه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید تامین دلیل نمایید و از طریق مرجع قانونی اجازه این کار را اخذ نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و الزام به تعبیه پمپ را مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ابتدا تامین دلیل و بعد اقدام به اینکار کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا ضرورت نصب پمپ باید احراز گردد والزام به نصب پمپ را درخواست نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید در تراس پمپ جداگانه نصب کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
با موافقت و مساعدت دیگر همسایه ها موضوع میسر است برایتان