مشاوره حقوقی رایگان - راهنما میخواهم

سلام من تو اینستاگرام پیج فروش لباس زدم و قصدم کلاهبرداری بود و پول ها رو به من واریز کردند و سفارشون رو واسشون نفرستادم الان اگه طرف منو شکایت کنه جرم من چیه ؟؟؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد .
اگر مانور متقلبانه یا سو نیت برای شما احراز شود احتمالاً اتهام شما تحصیل مال از طریق نا مشروع یا کلاهبرداری از طریق اینترنت به شما تفهیم و شما باید دفاع کنید و اگر سو نیت شما ثابت نشد باید تعهد را انجام دهید.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

طبق ماده تشدیدکلاهبرداری زندان وجزای نقدی معادل مبلغی که کلاهبرداری کردید.ظریفی09121022422تهران