مشاوره حقوقی رایگان - فک پلمب به صورت غیر مجاز

اینجانب ملکی را بازسازی کرده و حدود 90 متر هم بنا اضافه کردم و شهرداری محترم هم توقف عملیات داده و بعدا هم پلمب کردن و چون برچست پلمب را روی دربی زده اند که اصلا باز و بسته نمی شود ما هم کار را متوقف نکرده و مخفیانه انجام دادیم بعد از چند روز رای کمیسیون ماده 100 ارسال شد برام و من هم اعتراض خود را به شهرداری اعلام کردم و رای از 50 میلیون به 20 میلیون تغییر کرد حال ابلاغیه مبنی بر ارائه مدارک شناسایی جهت دفاع از اتهام فک پلمپ به صورت غیرمجاز از شعبه دادیاری ویژه فضای مجازی و شهرسازی مشهد برای آمده است.لازم به ذکر است که بار اول می باشد و ملک فوق را برای زندگی خودم درست کرده ام و قصد خرید و فروش را ندارم .
لطفا راهنمایی فرمایید که چگونه از خودم دفاع کنم و چرا دادسرای ویژه فضای مجازی و شهرسازی می باشد.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اگراعتراض مجددشماراقبول نمیکنندفورابه دیوان عدالت اداری برویدوقبلااباوکیلی مشورت کنید.ظریفی09121022422تهران