مشاوره حقوقی رایگان - دلیل جدید

باسلام. اگر بعد از تبادل لوایح در تجدیدنظر خواهی به حکم دلیل و مدرک جدید پیدا کنیم چگونه این لایحه را به دادگاه تحویل بدهیم. چون من به شعبه مراجعه کردم و لایحه رو از من قبول نکردن. این دلیل و مدرک جدید رو چگونه به دادگاه تجدید نظر بدم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید دلایل جدید رادردادخواست یالایحه اعتراض ذکرمیکردید
ولی مانع قانونی وجودنداردکه تاقبل ازاعلام ختم دادرسی به دادگاه لایحه بفرستید

پرسشگر :

چون اون زمان این دلیل وجود نداشت ب تازگی به دستم رسیده. من به دادگاه تجدیدنظر مراجعه کردم و گفتن ک قبول نمیکنیم. چیکار باید بکنم؟

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
دلایل ومدارک را همراه لایحه به دفتر شعبه تجدیدنظر ببرید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پذیرش دلایل جدید در مرحله تجدیدنظر خواهی از موارد اختلافی است ولی نظر اکثریت بر قبول پذیرش می باشد به نظر ما اگر پس از تبادل لوایح دلیل جدید ارائه شود چون حقی برای طرف دعوا در پاسخ و دفاع و تردید و انکار دلیل جدید وجود ندارد نباید قابلیت استماع داشته باشد