مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل زوجه در دوران طی نمودن مراحل طلاق

باسلام زوجه هستم و درحال حاضر در منزل پدرم زندگی میکنم درخواست مهریه و جهیزیه و حق و حقوق خود را داده ام. بنا به دلایلی در طی این دوران به تحصیل مشغول شده ام بدون اجازه همسرم و بدون اینکه در عقدنامه قید شده باشد. قصد گرفتن طلاق را از ایشان دارم. میخواستم بدانم اگر مطلع شوند میتوانند شکایتی تنظیم کنند؟ مانع تحصیل کردن من چطور؟ باتشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایشان میتوانند دعوای الزام به تمکین برعلیه شمامطرح کنند چراکه زن باید درمنزل شوهرسکونت کند وازوی تمکین کندنه درمنزل پدر