مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وصیت نامه

سلام پدربزرگ من سه فرزند داره دوتا دختر و یک پسر که پدر من هست. چون عمه هام با ما دشمنی دارند ایا عمه هام میتواند با رضایت پدر بزرگم وصیت نامه ای بنویسند که اموال پدربزرگم مال خودشون بکنند و پدر بزرگمم امضا کنه و به پدرم چیزی تعلق نگیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر بزرگ شما بخواهد و راضی باشد می تواند تا زمانی که زنده است تمام اموال خود را به نام دخترانش انتقال دهد و پدر شما حق اعتراض ندارد.
ولی اگر وصیت کند وصیت تا یک سوم صحیح است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وصیت نامه خیر. ولی هر شخص در زمان حیاتش هر گونه تصرفی در اموالش می تواند بکند. مثلا به قیمت نازل بفروشد یا رایگان هدیه بدهد و ...