مشاوره حقوقی رایگان - کاربری زمین

یک زمین در مشکین دشت کرج دارم که دیوار کشی و تمام آن درختکاری شده و باغچه میباشد و آب و برق و گاز و ... ندارد . فقط آب کشاورزی برای آبیاری دارد . البته یک اتاق و دستشویی هم ساخته شده حدود پنجاه متر برای نگهداری وسایل کشاورزی و استراحت کارگر.
سه هفته پیش از کلانتری تماس گرفتند و مدارک زمین را خواستند و اعلام کردند برای جهاد کشاورزی میخواهند تا اینکه ابلاغیه ای از دادگاه آمده برای دهم خرداد. وقتی مراجعه کردم اعلام کرد شما زیر بنا 110 متر و تخلف دیوار 90 متر دارید و قرار بازداشت صادر کرد که وثیقه گذاشتیم . سوال من اینه که :
چطور نه اخطار و نه پیامی اومده میتونند قرار بازداشت بزارند و وثیقه بگیرند ؟
کاربری که عوض نشده و همچنان باغ و درخت هست
من چطوری باید اقدام‌کنم
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دیوار کشی و ساخت اتاقک کارگری نیز می بایست با اجازه جهاد کشاورزی صورت می گرفت.
علی ایحال با گرفتن عکس از دیوار و اتاقک در دادگاه دفاع کنید