مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

اگر زنی با شوهری به خاطر فرزندان همسر قبلی شوهرش دچار مشکل شود و شوهر بگوید که حرف حق با بچه هامه و مدتی دور از هم زندگی کنند اکنون شوهر می گوید به زن که فعلا در خانه پدرت بمان اما زن میخاهد برگردد و زندگی کند و تمام وسایلش در خانه شوهر است ما چگونه میتوانیم اقدام .
آیا دادگاه حقی برای زن که خواستار زندگی کردن با شوهرش است در نظر میگیرد یا شوهر میتواند زن را راحت طلاق بدهد.
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله زوج مکلف به تمکین و تهیه کردن وسائل معیشت خانواده. می باشد و ..
شما طبق قانون می توانید به منزل زوج
مراجعه نمایید و در صورتی که زوج ، شما را به منزل راه ندهد باید ...