مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام من 20 سالمه و حدود 8 ماهه که عقدم و با نامزدم به مشکل خوردم و راضی به طلاق دادن نیست و میگه خودتون اقدام کنید ولی من میخوام زندگی کنم آیا میتونم برای زندگی اعلام آمادگی کنم؟ ایشون وظیفه دارن مسکن تهیه کنند؟ ضمن اینکه من باکره هستم و تو این 8 ماه نفقه ای به من ندادن و الان 3ماه هم هست که منو ول کردن و جوابم رو نمیدن میتونم مهریه و نفقه رو بذارم اجرا؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهناز مهرافزا

مهناز مهرافزا :

استان :

بله میتونین برای نفقه و مهریه و همچنین تعیین تکلیف زندگی اقدام کنین