مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه شده

پرونده مختومه شده یعنی چی ؟از من شکایتی شده بود .
به نفع منه یا به ضررم ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده مختومه یعنی رسیدگی به پایان رسیده است و حکم اعم از قرار و یا رای صادر شده بدون در نظر گرفتن مهلت تجدید و یا فرجام.
به این دلیل که رای به شما ابلاغ می شود باید صبر نمود تا رای به شما ابلاغ گردد.
برای مشاوره بیشتر با شماره ذیل تماس حاصل نمایید
ساعت 6 الی 8 عصر

یک وکیل

یعنی رسیدگی به پرونده به اتمام رسیده. باید به شعبه مراجعه کنید تا از نتیجه آگاه شوید یا با ارسال پیامک( شماره پرونده#2) به شماره 50009699 و دریافت پیامک رمز به سایت قوه قضاییه مراجعه و از پرونده مطلع شوید.