مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق و ادعای حیثیت

ایا پروندهای ده سال پیش با رضایت خودم مختومه شده و الان در همان موضوع اختلاف داریم می شود پرونده را باز کرد ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیرررر
رضایت و گذشت قطعی و منجر است و غیر قابل رجوع است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عدول از گذشت مسموع نیست مگر مساله جدیدی رخ داده باشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به بررسی مدارک و نوع دعوا و علت مختومه شدن و همچنین دلایل بازگشایی مجدد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر برای راهنمایی بهتر از مشاوره تلفنی دادراه استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
خیر رضایت غیر قابل رجوع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد پاسخ متفاوت است . باید دادنامه ها بررسی شوند تا راه کار مناسب به شما داده شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی رای صادره است