مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن درب ماشین

سلام سوال من است دو کارشناس تصادفات در یک پرونده درپی ادعای موتور سوار که ادعای باز شدن در ماشین و برخورد پا و شکستگی رامطرح می کند یک کارشناس عقیده دارد باتوجه به اینکه درب ماشین سالم است هیچ برخوردی صورت نگرفته ولی کارشناس دیگر می گوید احتمال برخورد پا با جسم سخت که همان درب می باشد متصور می باشد زیرا برخورد پا با درب ماشین اثاری که به رویت برسد بر جای نمی گذارد کدام نظریه درست می باشد و آیا نظریه کارشناس دوم درست نباشد می شود به عنوان گزارش خلاف واقع از کارشناس شکایت کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما می توانیددر موعد مقرر به نظریه کارشناس اعتراض کنید وهیچ شکایتی متصور کارشناس نیست.یاالله