مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سرقت

سلام
سال 99 بنده و یکی از دوستان ضامن دوستی با اتهام سرقت موتور شدیم
در حال حاضر متهم با یک سال تاخیر و بی توجه به احضاریه به دادگاه مراجعه نموده اند باعث این مراجعه قطعی سیم کارت ضامن اول بوده که پس پیگیری ضامنین ایشان را به دادگاه بردیم
الان دادگاه به دلیل دیرکرد در اودن متهم بنده و ضامن اول را نفری 15 میلیون جریمه کرده
باید چیکار کنم
این ابلاغیه اومده

1400/03/11 : تنظیم تاریخ
شماره پرونده : .......
شماره بایگاني شعبه : .........
ْعِدُلوا ››
ِبعُوا ٱل َه َوي اَ ْن تَ
ف َال تَتَّ
َ››
شعبه 1077 دادگاه كیفري دو مجتمع قضایي شهید مدرس تهران
(1104 جزایي سابق)
دادگستري كل استان تهران تصمیم نهایی
پرونده کلاسه ........... شعبه 1077 دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي شهيد مدرس تهران (1104 جزايي سابق) تصميم
نهايی شماره ..............
شاكي:
آقای ع.ک فرزند ع. به نشاني استان تهران ..........
متهم:
آقای م.ک فرزند ع. به نشاني استان تهران ..............
اتهام: سرقت يك فقره موتورسيكلت به شماره پلاک 11 ..........
بسمه تعالي
رای دادگاه
درخصوص اعتراض کفيل ها آقايان ي.ب و ع.الف به دستورهای ضبط وجه الکفاله صادره از ناحيه
سرپرست محترم دادسرای ناحيه 15 و معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران در مورخه 30/10/99؛ با توجه به ملاحظه
ابلاغ حضور محکوم عليه به کفيل ها که به نحو الکترونيک و با رعايت مواعد صورت پذيرفته و علم و اطلاع کفيل به
موضوع لزوم حاضر نمودن اشخاص مورد ضمانت خود برای دادگاه محرز بوده و مهمتر آنکه در لایحه اعتراضيه خود
به دستور مذکور اعلام اعتراض نموده اند لذا ضمن غير
دليلی بر عدم اقدام به حاضر نمودن مکفول خود اعلام نداشته و صرفا وارد اعلام نمودن اعتراض های مطروحه ، مستندا به ماده 235 از قانون آيين دادرسی کيفری ، حکم به تاييد دستورهای
ضبط صادره از ناحيه سرپرست محترم دادسرای ناحيه 15 صادر و اعلام ميدارد ، رای صادره قطعی ميباشد.
تذکر: واحد اجرای احکام درصورت حاضر شدن محکوم عليه در آن واحد و يا صدور تصميمات مختومه کننده و در عين
حال عدم اتمام عمليات اجرايی در جهت اخذ وجه الکفاله در آن مرجع ، شايسته است تا نسبت به بررسی و اعمال ماده 236
ق.آ.د.ک اقدام نمايند.
شعبه 1077 دادگاه كيفري دو مجتمع قضايي شهيد مدرس تهران (1104 جزايي سابق) - م.الف
امضاي صادر كننده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
به نظر اشکالی بر تصمیم دادگاه وارد نیست .
البته اگر متهم را پس از مهلت یکماهه حاضر نمایید ،میتوانید با پرداخت جریمه نقدی معادل حداکثر تا یک چهارم مبلغ وجه الکفاله ،از حساب خود رفع توقیف کنید .
موفق باشید