مشاوره حقوقی رایگان - پیام برای تحویل متهم

سلام وقت شما بخیر، بردار من به 4 ماه حبس محکوم شده بود که به دستور قاضی تبدیل به جزای نقدی شد و پرداخت کردیم. به جز برادر من پرونده یک متهم دیگه هم داره. حدود 5 ماه پیش برای ضامن برادرم پیام رفته بود که باید متهم رو تحویل بده وقتی به دادگاه مراجعه کردیم گفتن که پیام اشتباه اومده و تصور کردن ضامن برادرم ضمانت اون یکی متهم هم قبول کرده و گفتن اصلاح می کنیم. حالا دوباره بعد از 5 ماه برای ضامن برادرم پیام اومده که متهم رو ظرف ده روز تحویل بده. مشکل کجاست؟ چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به صورت مکتوب باید اعلام نمایید که ضمانت متهم دوم را در پرونده برعهده ندارید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری مجدد پیگیری نمایید و طبق لایحه مراتب را شرح دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اشتباهی پیش اومده و می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طی لایحه ای اعلام کنید که ضامن متهم دوم نیستید