مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری

قرارداد در بنگاه املاک ثبت شده. یکماه قبل از اتمام قرارداد نیمی از ودیعه را به مستاجر دادم و مستاجر امضا و رسید کرده که تحویل گرفته و الباقی ودیعه در زمان تخلیه ملک طبق قرارداد تسویه می گردد و نوشته در تاریخ مقرر در قرارداد ملک را تخلیه میکند.
1-با توجه متنی که امضا کرده که الباقی مبلغ ودیعه زمان تخلیه کامل تسویه میشه ، دیگه نیاز نیست مابقی ودیعه را به حساب دادگاه بریزیم؟
در ضمن رسید و تعهد به تخلیه را فقط مستاجر امضا کرده که نسخش دست خودمه.
2-برای دستور تخلیه گرفتن نیاز هست که شاهد هم امضا کنه ؟ اگر نیازه میشه از سمت خودمون امضاش کنن؟ چون شنیدم برای رسید و تعهد امضا شخص کافیه.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید مبلغ ودیعه را به صورت کامل به صندوق دادگستری واریز نمایید. و سپس
درخواست دستور تخلیه را مطرح نمایید. مگر اینکه ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مبلغ ودیعه را به صورت کامل به صندوق دادگستری واریز نمایید. و سپس
درخواست دستور تخلیه را مطرح نمایید. مگر اینکه ...