مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گزارش اصلاحی

اینجانب در دعوی علیه شخصی قبل از شروع جلسه دعوی خودم رو پس گرفتم. اما شورا نسبت به سازش بین بنده و طرف مقابل گزارش اصلاحی صادر نمود و در متن آن قید نمود که طرفین متعهد شدن دعاوی خود را پس گیرند و سازش نمایند. اما این شرط محقق نشد. الان امکان ابطال گزارش اصلاحی هست؟ آیا دادگاه ها طبق رویه در صورت محقق نشدن شرط سازش، ابطال گزارش اصلاحی رو قبول میکنند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
در گزارش اصلاحی باید نحوه توافق طرفین به صورت قطعی و منجز ذکر شده باشد ،اگر شیوه ای جهت سازش تعیین نشده است ،میتوانید دادخواست مجدد بدهید و گزارش اصلاحی با این کیفیت مانعی جهت طرح مجدد نیست .
موفق باشید