مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

باسلام بنده یه ملک مسکونی خریدم و بابت تحویل مبیع دادخواست دادم که خوانده امد و گفت بیا سازش کنیم و برای سازش رفتیم دادگاه که اولین جلسه دادگاه بود قاضی صورتجلسه را نوشت که چنانچه خوانده به مبلغ 267میلیون تا تاریخ 1402/10/29 به خواهان پرداخت نمود معامله فسخ شده تلقی میگردد و اگر خوانده به تعهد خود عمل نکرد بایستی منزل مسکونی را تحویل بده
الان هم گزارش اصلاحی صادر شده که نوشته چنانچه 267تومان تا تاریخ 1402/10/29خوانده خواهان پرداخت نمود معامله فسخ شده تلقی میگردد و اگر خوانده به تعهد خود عمل ننماید خواهان حق پیگیری موضوع را دارد و این گزارش وسازشنامه معتبر و نافذ میباشد و رای حضوری و قطعی میباشد
الان خوانده به تعهد خودش عمل نکرده الان چکار کنم دوباره دادخواست تحویل مبیع بدم ؟
چون خوانده به تعهدش عمل نکرده میخوام این گزارش اصلاحی را باطل کنم ایا راهی داره با توجه به توضیحات بنده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر گزارش اصلاحی باطل ‌نخواهد شد
شما باید درخواست اجرای سازش نامه و گزارش اصلاحی را مطرح نمایید
و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود