مشاوره حقوقی رایگان - انتساب‌ خدمت‌

با عرض‌ سلام‌ و ادب
بنده‌ از کارکنان‌ ناجا‌ هستم‌‌ متاسفانه‌‌ براساس‌ یک‌ سری‌ گزارشات‌‌ کذبی‌ که‌ علیه‌ من‌ شده‌ بود‌ سال‌ 99 بنده‌ رو‌ بناحق‌ معاف‌ از خدمت‌ و بازنشستگی‌ اجباری کردند‌ لذا در مقام‌ دفاع‌ از‌ خود و اثبات‌ بی‌ گناهی‌ خود موضوع‌ رو به‌ دیوان‌ عدالت‌ اداری‌ ارجاع‌ کردم‌ که‌ به‌ علت‌ فقدان‌ دلیل‌ و مدرک‌ علیه‌ من‌‌ و سلیقه‌ ای‌ بودن‌ تصمیم‌ دیوان‌ عدالت‌ اداری‌ حکم‌ کمیسیون‌ ناجا‌ رو ابطال‌‌ و رای‌ به‌ اعاده‌ خدمت‌ من‌‌ داده‌ است‌ سوالم‌ این‌ است‌ که‌ قبل‌ از معاف‌ از خدمت‌ بنده‌ 3 ماه‌ انتظار خدمت‌‌ شدم‌ الان‌ هم‌‌ مدت‌ یکسال‌ است‌ که‌ منتظر رای‌ دیوان‌ بودم‌ حالا‌ که‌ حکم‌ اعاده‌ به‌ خدمت‌ دیوان‌ به‌ من‌ داده‌ آیا 3ماه‌ انتظار خدمت‌ و یک‌ سالی‌ هم‌ که‌ بیرون‌ بودم‌ جز خدمت‌ من‌ محسوب‌ خواهد‌ شد یا نه‌؟ ممنون‌ می‌شوم‌ پاسخ‌ بدین

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

بله با شما تعلق می گیره،طبق قانون بعد از تبرئه شخص کلیه حق و حقوق معلق شده به شما بر خواهد گشت