مشاوره حقوقی رایگان - انتظار خدمت ناجا

بنده نیروی پایور ناجا هستم و و یکسال هست که تحت درمان بیماری اعصاب و روان هستم در بیمارستان ناجا و سطح سلامتی طبقه 2 اعصاب و روان دارم.
یکی از فرماندهان در محل خدمت با توجه به اینکه من دچار بیماری اعصاب و روان هستم خیلی من را از لحاظ روحی تحت فشار قرار داد و من به ایشان فحاشی کردم و ایشان هم صورتجلسه برایم نوشت و تقدیم فرمانده پادگان نمود.و فرمانده پادگان هم برای من یک توبیخ کتبی و یک ماه انتظار در نظر گرفت.
سوالم این است که با این وجود که من تنبیه شدم باز هم میتوانند مرا به دادسرای نظام بفرستن؟
و سوال دوم اینکه آیا با توجه به بیماری من ، من میتوانم از ایشان شکایت کنم به دلیل اینکه مرا به انتظار خدمت فرستاده ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما توبیخ شده اید و معمولا دیگه برای دادسرا اقدام نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانند جهت پرونده قضایی شما را به مرجع مربوطه معرفی نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانند جهت پرونده قضایی شما را به مرجع مربوطه معرفی نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانند جهت پرونده قضایی شما را به مرجع مربوطه معرفی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانند جهت پرونده قضایی شما را به مرجع مربوطه معرفی نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت پرونده قضایی شما را به مرجع مربوطه معرفی کنند