مشاوره حقوقی رایگان - املاک وقفی

با سلام، ما یه ملک وقفی داریم، که قراردادش به اسم پدرمه، بعد از فوت پدرم همه بچه‌ها تصمیم داریم ملک رو به نام مادرم بزنیم، باید از چه طریقی اقدام کنیم و آیا هزینه داره
در مورد مالیات بر ارث هم باید مالیات بدیم به دارایی؟ ملک دو قسمته، تجاری و مسکونی
اگه بخوایم ملک رو بفروشیم یا اجاره بدیم باید چه مراحلی طی بشه
ممنون از اینکه وقت میذارین و پاسخ میدین

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام. ملک وقفی قابل فروش نمی‌باشد اما قابل اجاره هست