مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم حق آب ارثی

سلام. ما شش برادر و شش خواهر هستیم و همچنین پدر ما دو تا زن داشته که الان زنده اند.

میخواستم بپرسم حق استفاده از چاه آب کشاورزی (عمیق) چقدر هست ؟ یعنی چند ساعت پسر میتواند استفاده کند و چند ساعت دختر؟ ( زمین ها هم حدود 13هکتار هست) در پروانه چاه هم زده 6/5 اینچ

همچنین یک موضوع دیگر بنده جلوی خونه ام یک باغچه دارم که یک مقدار درخت کاشتم. البته این ها رو در حیاط پدر کاشتم و پدر هیچ مشکلی هم نداشت. میخواستم بدونم بقیه خواهر و برادران من میتونند ادعایی نسبت به این مقدار از باغچه داشته باشند یا خیر؟
(پدرم به صورت شفاهی میگفت که بخشیدم به تو ولی به صورت کتبی نوشته نشده است)

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به نسبت سهم الارث قابل تقسیم خواهد بود اگر امکان تقسیم وجود ندارد به فروش خواهد رسید و به نسبت سهم الارث از وحه ناشی از فروش سهم خواهند برد.
در خصوص باغچه امکان ادعای دیگر وراث وجود دارد.