مشاوره حقوقی رایگان - حق آب ارثی

با سلام، یک تکه زمین کشاورزی با نیم ساعت آب، زمانی که پدرم در قید حیات بود، به من بخشیده شد. الان بقیه وارث به آب بند اعتراض دارن. بقیه وارث به عنوان شاهد امضا کرده اند. الان امضا خود را قبول ندارن. برگه ثبت نشده و به صورت دستی نوشته شده ولی اثر انگشت پدرم در برگه هست. لطفاً کمک کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید برگه رویت بشه تا پاسخ صحیح داده بشه ولی اگر بعد از فوت پدرتان توافق به تقسیم مال نموده و آب و زمین کشاورزی در حصه شما قرار گرفته و همه وراث انرا امضا کرده اند نمی توانند بعدا انکار امضا نمایند