مشاوره حقوقی رایگان - ساخت پیج فیک با نام دیگران اینستاگرام

سلام، خسته نباشید.
اگه با مشخصات یک فرد دیگر (اسم، فامیل، سال تولد، شهر) در اینستاگرام پیج زده بشود و هیچ استفاده ای از پیج نشده باشد و نه تهدید و نه توهینی صورت بگیرد و هیچ عکسی هم در اون پیج پست نشده و فعالیت نداشته، آیا طرف میتواند شاکی بشود؟
پیج دیلیت اکانت شده بعد از اخطار شخص اصلی ولی باز هم ادعا میکرد شاکی میشود آیا میتواند؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

سلام
به هرحال استفاده از عنوان و مشخصات دیگری به تنهایی جرم و خلاف مقررات هست
سو استفاده نیز موجب لشد مجازات