مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد انتقال سند ملک

سلام. ملکی را به قول سند فروختیم و برای سند مهلت یک ساله و برای دیرکرد روزی دویست هزار قرارداد نوشتیم. از قضا سند خوردن به کرونا خورد و از جانب بنیاد خیلی طول کشید (بالای یک سال) آیا باید به خریدار خسارت بدهیم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
وقت بخیر
در غالب مبایعه‌نامه ها درج گردیده که چنانچه غیر از موارد قهری و فورس ماژور انتقال در موعد مقرر صورت نپذیرد طرف مقابل محق به دریافت خسارات قراردادی خواهد بود.
چنانچه مدارکی دال بر اثبات موضوع خود و قهری بودن عدم تنظیم سند داشته باشید محکوم به پرداخت خسارت قراردادی نخواهید شد.