مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ایام بلاتکلیفی

سلام. بنده حکم بازگشت بکار داشتم شرکت مشغول بکارم نکرد. تا اجراییه را گرفتم 6ماه طول کشید برگردم سر کار.

الان درخواست مطالبه ایام بلاتکلیفی دادم. اداره کار یه مبلغی اعلام کردن در رای صادره اما شرکت اعتراض زد و در جلسه اعتراض بیان کردن که شاکی خودش این مدت نیومده سر کار و ما ممانعتی نداشتیم. در صورتی که من حکم اجراییه را گرفتم با مامور مشغول به کار شدم. قبلشم خیلی پیگیر بازگشت بکار بودم اما شرکت قبولم نمیکرد.
الان که مطالبه کردم شرکت میگن خودش نیومده و شرکت هیچ مدرکی نداره و الان فقط در حد یه حرفه.
و الان اداره کار پرونده رو به واحد بازرسی دادن.
شرکت هم کل کارمنداش سه نفرن که صددرصد بازرس بره اونجا کارمندا از ترس رییس میگن بنده دمبال بازگشت بکارم نبودم.
میخواستم ببینم میتونم به حقم برسم یا شرکت با این ادعای دروغش میتونه رای رو عوض میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شرکت باید ادعای خود را اثبات کند.