مشاوره حقوقی رایگان - استرداد حقوق ایام بلاتکلیفی

من و 6 نفر از دوستانم پس از 8 تا 10 سال کار در پتروشیمی ... بوسیله مدیرعامل جدید بدون دلیل قانع کننده اخراج شدیم و بجای ما نفر جدید و از فامیل های مدیرعامل استخدام شد و پس از شکایت به اداره کار حکم برگشت به کار صادر گردید و حقوق ایام بلاتکلیفی برای ما صادر شد که پس از 8 ماه فهمیدیم که مدیرعامل اعمال نفوذ کرده و به دیوان شکایت کرده و اداره کار مدارک ما رو ارسال نکردن و حکم جدید گرفتن و حکم قبلی ما لغو شد و ما رو اخراج کردن و اداره کار به هیچ عنوان دیگه با ما همکاری نمیکنه.لازم به توضیح است که حدود 700 میلیون از ما رشوه گرفته بودن که مرتب ما رو تهدید میکنن.حالا اگر تندگویان اقدام کنه میتونه حقوق ایام بلاتکلیفی رو پس بگیره؟؟؟ آیا ما میتونیم مجدد اقدام کنیم بدون اداره کار ؟؟؟؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

نیاز هست حکم شعبه نخستین اداره کار و رفاه و حکم دیوان مورد بررسی قرار گیرد . در صورتیکه حکم دیوان خلاف قانون صادر شده باشد ، قابل پیگیری می باشد