مشاوره حقوقی رایگان - قصد جدایی و گرفتن مهریه

با سلام و خسته نباشید.
من چند سال است که با شوهرم زندگی میکنم. شوهر بنده اخلاق بسیار بدی دارد و همیشه مرا آزار می دهد، بهانه میگیرد و با تهدید و آزار و اذیت مرا واردار به هر کاری که میخواهد میکند. نه حاضر است به مشاوره بیاید و نه حاضر است مرا طلاق دهد. اگر ببیند که جهیزیه ام را می برم احتمالا جلویم را خواهد گرفت.
آیا من میتوانم جهیزیه خود را بدون دانستن او جمع کرده و به خانه پدرم ببرم و سپس مهریه خود را به اجرا بگذارم؟
مناسب ترین راه برای اینکه از دست او خلاص شوم و حقم را بگیرم چیست؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
سعی کنید با طلاق توافقی انجام دهید در عیر اینصورت شما مالک جهیزیه تان هستید می توانید ببرید ولی متعاقبا همسرتان برای الزام تمکین شما ممکن است اقدام نماید
ضمنا برای طلاق باید دلایل محکمی داشته باشید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم