مشاوره حقوقی رایگان - ثبت پارکینگ در سند

سلام. من 15 سال هست در آپارتمانی زندگی میکنم که 24 واحد میباشد که 11 واحد دارای پارکینگ میباشد و حدود هشت تا ماشین دیگر هم زیر سقف پارک میکنند که در اصل در سند بدون پارکینگ میباشند. من میتوانم به سازمان ثبت اسناد بروم و درخواست پارکینگ در سند خودم بدهم که ثبت بشود یا راه دیگری شما میدانید که بتونم یک پارکینگ در سند خودم ثبت کنم؟؟ ممنون میشوم راهنمایی بکنید. با سپاس.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر مشاعات جز فسمتهای اختصاصی تلقی نمیگردد تا بتوانید نسبت به ثبت پارکینگ در سند خود اقدام کنید وپارک خودرو در مشاعات حقی برای شما ایجاد نخواهد نمود