مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مورد معامله قبل از تحویل مبیع

با سلام
یک قطعه باغ معامله گردیده بلحاظ اینکه قسمتی از ثمن معامله را خریدار طی یک فقره چک وعده دار پرداخت نموده در قرارداد تحویل مورد معامله را موکول به بعد از وصول چک نموده و تحویل خریدار نشده حال خریدار بدون اطلاع ملک را تصرف و کل محصولات باغ را چیده و فروخته باشد با این شرایط : چه شکایتی میتوان مطرح کرد؟ آیا چیدن محصولات بعنوان سرقت خواهد بود؟ در کل بطرفیت خریدار چه شکایتی میتوان نمود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید ازطریق دادگاه حقوقی ازتصرفاتش جلوگیری کنید وچیدن میوه ها نیر اگرداخل درفروش باغ نبوده است نیز میتوانید سرقت ازش شکایت کنید