مشاوره حقوقی رایگان - داشتن دو دفترچه بیمه همزمان

با سلام. من تا الان دو تا دفترچه بیمه دارم. (تامین اجتماعی و خدمات درمان) جدیدا وقتی میخواهم اعتبار دفترچه را تمدید کنم یا دفترچه جدید بگیرم، ایراد می گیرند و میگویند چرا دو تا داری و باید یکی را ابطال کنی. به نظر شما کدام را ابطال کنم؟ کسی میتواند من را راهنمایی کند؟
در ضمن شوهرم هم از اول ازدواجمان تا حالا از حقوق او کسر می شود,. اگر تامین اجتماعی از شوهرم را حذف کنم مزایای آینده آن را ندارم؟ همین طور حق عائله مندی را دیگر به او نمی دهند. با تشکر قبلی اگر میتوانید راهنمایی کنید؟ اگر درمان راحذف کنم، چه می شود؟ در ضمن بازنشسته شده ام.

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

خوب با این کیفیت باید دفترچه تامین اجتماعی را حفظ کنید