مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی و پاپوش و ترساندن من

10سال است که در زندگی مشترکمان را شروع کرده ایم و الآن دارای یک دختر 7 ساله می‌باشم
به خاطر مصرف مواد مخدر خانواده من به همراهی همسرم حاضر شدند که مرا بازی بدهند که ابتدا با اجیر کردن این و آن و آزار و اذیت من و حتی بردن پول من شروع کردند،
بعد از مدتی این کار جواب نداد و خواستند که با اتهام دزدی به من مرا بترسانند
بعد از آن مجبورا خواستند مرا به کمپ ببرند که باعث شدن پاهای من هردو شکست و الان هم میلنگم
الان که نزدیک 1سال است و به خاطر لجبازی و اینکه من خیلی چیزارو فهمیدم و حتی شکایت کردم از آنها به خاطر پاهام و آنها هم پیگیری کردند و هردو پرونده خود را باز گذاشتیم، تا وقتی که هرکدام اقدام کردیم، آن یکی هم اقدام کند،
در آخر با حرف هایی خواستند که من به غیرتم بربخوره و به همسرم شک کنم؟
و حاضر شدند که بگویند دختر خواهر خانمم و دختر برادرش نیز به علت رابطه بی عفت شده اند،
و بعد هم مجبور به رسوایی من شدند،
الآن همسرم رفته و حق طلاق هم دارد ولی اصلا حاضر نیستم که برگردد و زندگی ام دچار مشکل شده است. در حال حاضر مرا راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم؟
و تکلیف دخترم چه میشود؟

پاسخ ها :

سیده کوثر قریشی لاریمی

سرکار خانم سیده کوثر قریشی لاریمی :

حضانت فرزند چه دختر چه پسر بعد از 7 سالگی با پدر است مگر آیت که عدم صلاحیت اخلاقی پدر مثل اعتیاد پدر ثابت شده باشد